fbpx
Armada Grandee Yurtdışı Eğitim & Danışmanlık

Work and Travel İstanbul Üniversitesi – Selin Beyaz

Work and Travel İstanbul Üniversitesi – Selin Beyaz

İstanbul Üniversitesi Work and Travel – Selin Beyaz

Aynı liseden aynı sınıfta okuyan 8 senelik 4 arkadaş olarak çıktık biz Work and Travel yoluna. Başlarda fikir arkadaşlarımdan geldi. Ben, “Olmaz, yapamam, gidemem dedikçe,” “Yaparsın,” diyerek cesaretlendirdiler beni. Ve şirketlerle görüşmeye başladık.  Birkaç şirket gezdikten sonra önceden de aldığımız duyumlara göre Armada Grandee’yi seçmeye karar verdik, iyi ki de öyle yapmışız. Bize en baştan kolay bir yol olmayacağı bu yolu zorluklarla kabul etmemiz gerektiği söylendi ve nitekim de öyle oldu. Bizi cesaretlendiren arkadaşım bazı sebeplerden ötürü gelemedi.  Kaldık 3 kişi. Ardından iş fuarı günü geldi çattı. İşi almayı beklerken arkadaşlarımın almasına rağmen işi alamadığım söylendi ve benim için umutsuzluk başladı.  Ben gidemeyeceğimi düşünmeye başladım ve bunu da aileme söyledim. Daha sonra ben pes etmeme rağmen danışmanım pes etmedi ve bana arkadaşlarıma en yakın yerde işimi ayarladı. Vardır bir hayır dedim ve kabul ettim işi.

 

İstanbul Üniversitesi Work and Travel adaylarına tavsiyem

Hemen Taksime gidiyorsunuz, Armada Grandee ofisine uğruyorsunuz, bilgi alıyorsunuz. İngilizce seviyeniz yeterliyse programa kayıt yaptırıyorsunuz. Başka şirketlerle uğraşmaya gerek yok, macera içinde macera aramanıza da gerek yok.

Aklim allak bullak

Gitme günü yaklaştıkça korkular  başladı benim için; arkadaşlarıma yakın olsam da sonuçta ayrı yerde kalacaktım ve aramızda 2,5 saatlik bir mesafe olacaktı.  Uçaklarımızda son aktarmayı arkadaşlarımdan ayrı yaptım. Amerika’ya gelmeden konaklama ayarlamıştım ve ev sahibi bana taksi gönderecekti. Her zaman bu kadar kolay olmuyor tabii ki. 🙂 Uçaktan indiğimde dünya başıma yıkıldı,  ne gelen vardı, ne giden beni almaya. İyice paniklemiştim, bir süre bekledim. Neden sürekli bu işe kalkıştığımı kendi kendime sordum. Sonra güvenlik görevlisine gittim. Daha ilk amerikaya inmisim aklim allak bullak. Neredeyse havaalanindaki panikle oturup aglayacaktim. Sonra adama derdimi anlatmaya calistim o panikle anlasamadik tabiki:)) guvenlik bana google translate acti ve o sekilde anlastik ilk sefer:))) daha önceden ev sahibinden taksinin numarasini da almistim yani beni eve goturecek kisinin.

Kendime guvenim geldi

Guvenlige numarayı verdim ve aradi taksiyi ve beni unuttuklari ortaya cikti. Neyseki hemen gelip aldilar.  Ne yazik ki Beni unutmuslar   🙂   yani arkadaslar bu programi dusunuyorsaniz  hic durmayin katilin derim . Her turlu zorlukla tek basiniza ugrasmayi gercekten ogreniyorsunuz. suan aradan 2 bucuk ay geçti ve iyki gelmisim iyiki o anlari yasamisim diyorum.  Romanyali kazak bulgar v.s. gbi milletlerden  bu program bittikten sonra gorusmeye devam edecegim arkadaslar edindim. Butun zorluklar endiseler korkular yerini artık bende deneyime bıraktı.  Kendime guvenim geldi.  Edindigim arkadaslarla ingilizcem de gayet gelişti. Bircok milletten arkadaslar olarak bir masaya oturup sohbet ettiginizde Bir müddet sonra olaylar zaten temel fıkralarina donmekte hic merk etmeyin. 🙂 aradan 2 bucuk ay gecti ve travel vakti geldi çattı.

Size sadece hayal etmek düşüyor

En heyecanli vakitlerdeyiz suan bizler. Birlikte geldigim arkadaslarimla kocaman bir travel planı yaptık ve 1 hafta sonra travel a basliyoruz. Bahamalardan  las vegasa ordan new york a her yeri gezecegiz . Eger work and travel hakkinda şüpheleriniz varsa Ikinci kere bile dusunmeyin. Ister amaciniz arkadas edinme ister gezme ister para kazanma olsun . Her sey bu programda mevcut. Size sadece hayal etmek düşüyor.  Hayal edin ve bu programla gercek olsun. Inanin gelirken nekadar zorsa burdan ayrilirken de okadar zor. Simdiden arkadaşlar ne yapılır da tekrar gelinebilir amerikaya diye kara kara dusunmeye basladilar bile-son sinif ogrencileri olarak-:) Simdiden iyi sanslar

 

İstanbul Üniversitesi Work and Travel öğrencimize yürekten teşekkür ederiz.

Öğrenci Referanslarımızdan Bazıları

Work and travel Celal Bayar Üniversitesi -Halil İbrahim Kökdil-
Work and travel Celal Bayar Üniversitesi -Halil İbrahim Kökdil-

Work & Travel

İncele

Work and travel Dokuz Eylül Üniversitesi
Work and travel Dokuz Eylül Üniversitesi

Work & Travel

İncele

Work and travel Mimar Sinan Üniversitesi – Cristina Brinza
Work and travel Mimar Sinan Üniversitesi – Cristina Brinza

Work & Travel

İncele

Recep Vatansever
Recep Vatansever

Dil Okulu

İncele

Görkem N. Aktürk
Görkem N. Aktürk

Üniversite

İncele

Anadolu Üniversitesi Work and Travel – Gökçe Kaya
Anadolu Üniversitesi Work and Travel – Gökçe Kaya

Work & Travel

İncele

Burak Erem
Burak Erem

Dil Okulu

İncele

Sevde Çelik
Sevde Çelik

Dil Okulu

İncele

başa dön
Bize Yazın!
1
Bize ulaşmanın en hızlı yolu!
Merhaba, bizimle iletişime geçebilirsiniz.