Malta Dil Eğitimi

Malta Dil Eğitimi

MALTA DİL EĞİTİMİ

Dil okulları her sene daha fazla öğrenci alarak eğitimine devam etmektedir. Dil eğitimi denildiğinde ilk akla gelen yerlerden biri olan Malta bu eğitim kapsamında her türlü olumlu yöne sahiptir. Malta dil eğitimi bakımından birçok öğrenciyi barındırmakta ve her sene kendini geliştiren çalışmalara imza atmaktadır. Farklı eğitim teknikleri ile de fazlasıyla anılan Malta dil okulları ile sizler de yabancı dili yerinde öğrenebilirsiniz.

Malta Dil Eğitim Sistemi

İtalya’nın güneyinde yer almakta olan bu küçük ada uzman kişiler tarafından verilen dil eğitimi ile konuşulmaktadır. İkinci ana dilin İngilizce olması verilen eğitim açısından büyük bir önem taşımaktadır. Birçok avantaja sahip olan Malta dil eğitimi, diğer ülkelere göre daha uygun fiyatlı bir eğitim sistemine sahiptir. Eğitim alanında ders veren uzman kişilerin de yer alması, farklı eğitim tekniklerini doğurmaktadır. Bu şekilde öğreneceğiniz dil ile birlikte hem eğlenecek hem de eğitim alacaksınız.

Malta’da dil eğitimi alabilmek için öncelikle vizeye ihtiyacınız bulunmaktadır. Alacağınız Schengen vizesi ile birlikte tüm Avrupa’yı dilediğiniz zaman rahatça gezebilirsiniz. Bu sizler için hem bir eğitim hem de tatil imkanı olacaktır. Yeşil pasaport sahibi iseniz 12 haftaya kadar vizesiz gidip eğitim alma hakkına da sahipsiniz.

Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Malta dil eğitimi kapsamında kabul edilmeniz halinde öğrenci vizesi almalısınız. Öğrenci vizesi için gerekli olan tüm belgeler eksiksiz bir şekilde ve istenilen zamanda hazır olmalıdır.

  • Eğitim bitiş tarihinden itibaren en az 3 ay kadar geçerli olan pasaport
  • Size ait var ise eski pasaportlarınız
  • Pasaportlarınızın ilk sayfası dahil işlem görmüş sayfalarının fotokopileri
  • Eksiksiz doldurulmuş vize başvuru formu
  • Nüfus cüzdanınıza ait fotokopi
  • 1 adet yeni çekilmiş biyometrik fotoğraf
  • Gidiş dönüş uçak bileti
  • Öğrenci belgesi
  • Öğrenciliğiniz son bulmuşsa diploma fotokopisi
  • Masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösteren belgeler
  • Masraflarınızı karşılayacak kişiden noter onaylı taahhütname aslı ve fotokopisi
  • İngilizce sertifika belgesi
  • Yurtdışı seyahat sağlık sigortası
  • 18 yaşından küçükler için aileden noter onaylı muvaffakatname
  • Okul kabul belgesi ve ödemenin yapıldığını kanıtlayan ödeme dekontu

*** Eğer çalışıyorsanız belgeler değişiklik göstermektedir, bizimle iletişime geçiniz güncel evrak listesi için.

 

Bize Ulaşın
Bize Ulaşın