fbpx

malta dil okulları Kampanya

Malta dil okulları kampanya ve promosyonları ile bütçe ve cep dostu ülke olma özelliğini koruyor.








Malta kesinlikle Akdenizin İncisi. Farklı bir çok dil okulu alternatifi var ve bu konuda kendinizi Armada Grandee danışmanına emanet edebilirsiniz. MAlta sadece malta değil, Malta’da dil eğitimi alırken neredeyse tüm güney Avrupayı gezdim. Teşekkürler Armada!
Woman traveling inside the tram
Semiha Güner
Malta

2023 yılının sınırlı promosyonundan yararlan
Şehir, dil okulu, bütçe, promosyonlardan yararlanmak için bize ulaş

Geç Kalma


Malta dil okulu kampanya katılım şartları

2023 yılının ilk promosyonlarını Malta dil okulları yapıyor, Malta dil okulu kampanyalarından yararlanmak için okulunuzu, hafta sayınızı belirleyin, dil okulu seçimi konusunda uzmanlarımızdan yardım alın. 

malta-da-dil-okullari

Malta dil okulu kampanyalarını kaçırmayın


armada-grandee-logo

Malta’da İngilizce Eğitimi

Malta, ana dili İngilizce olmamasına rağmen, İngilizcenin yoğunlukla konuşulduğu bir ülkedir. Köklü dil okulları ile Malta size sosyal olarak da harika bir öğrenme ortamı sunar. Malta’da kültürel ve turistik yerleri ziyaret ederken okulda öğrenmiş olduğunuz İngilizce’yi pratik edebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Dili yerinde öğrenin

Malta’da dil eğitimi alabileceğiniz başlıca şehirler St Julians, Sliema ve Gozzo’dur. Malta, Türkiye’den uçakla sadece 3 saatlik uzaklıktadır ve Türk Havayolları’nın Malta’ya direkt uçuşları bulunmaktadır.

Malta dil okulları çok ucuz

Her bütçeye hitap eden dil okulu seçenekleri, Avrupa Birliği’ne dahil olması, turistik plajları, Akdeniz kültürü, tarihi dokusu ile Malta’da dil eğitimi unutulmaz bir deneyim olacaktır.

Malta’da dil eğitimi çok yaygın

Malta’da dil eğitimi alabileceğiniz başlıca şehirler St Julians, Sliema ve Gozzo’dur. Malta, Türkiye’den uçakla sadece 3 saatlik uzaklıktadır ve Türk Havayolları’nın Malta’ya direkt uçuşları bulunmaktadır. Malta dil okulları ve dil eğitimi Malta’nın başlıca gelirlerinden olduğu için çok fazla alternatif sunar.

size özel fiyat teklifleri için bize ulaşın


Ankara – İstanbul – İzmir

Türkiye’nin hangi ilinden olursanız olun ücretsiz danışmanlık hizmetimizden faydalanabilirsiniz.  

Tüm ofislerimiz için



Bize Yazın!
1
Bize ulaşmanın en hızlı yolu!
Malta ile ilgili sorunuz var mı?